Doggblogg - om ett hundliv

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2009

Full rulle utan rulle

Av Lydia - 10 oktober 2009 22:30

I dag har jag varit på sökträning igen. det är andra gången jag slipper sökrullen, och får prova på livet som skallhund. Det var lika kul i dag. Jag får skälla så mycket jag vill, utan att få skäll för det, och får dessutom korv som belöning.

  

Vov, vov. vov!



Vi var i en ny ruta, med en härlig äng som var vacket frostnupen. Dessutom var rutan full av vattensamlingar efter två rejäla regnnätter tidigare i veckan. Jag kunde bada flera gånger. Inte nog med det, eftersom jag var sista hund fick jag vara med på fikastunden efter sökpasset.Glad


Jag fick smaka av mattes smörgås och även lite av en god kaka som Bossas matte hade bakat.


Vilken härlig lördag. Fast jag vet inte om fotbollsfantasterna håller med...Gråter De sörjer i dag.

 
 
Ressu

Ressu

11 oktober 2009 11:08

Skälla utan skäll - inte illa.
Matte skickar "tack" för omdömet om HaningeHunden - det känns bra med lite positiv feed back, säger hon. Antar att det är lite som att få korv efter en bra insats.
Ha det gott!

http://www.ressu.se

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

11 oktober 2009 11:28

Låter ju jätte bra att du får göra det du gillar, skälla;) Primo skulle jag aldrig få att skälla tror jag? Men nu går det ju jätte bra med rulle.... Vaddå "får" vara med på fika EFTER söket? Haha vi fikar när hälften av hundarna har kört och då får vi turas om att släppa ut de hundar som går ihop....:) Vi är 7 st i våran grupp, men det är sällan vi är allihopa på en gång som är där ( förutom mig,som bara missat 1 gång sen Primo var 10 mån) ) Men jag är nog lite "sökgalen"...nja...det är nog Primo som är det;)

Ha det så gott i höstvädret, verkar som om det fina vädret tog slut idag:(
Kramis!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

11 oktober 2009 11:35

Skriver här så ni inte missar mitt inlägg om jag skriver det under Gotlands äventyren! jösses så avundsjuk jag blir:) Ser ut som en mycket spännande vistelse! Undrar ifall nån av mina killar skulle bry sig om att leta efter Tryffel?? Älskar även bilden med morgon dimman...urtjusigt! Jösses vill bara ta kameran och fara runt på olika ställen...men tar mig liksom inte för eftersom jag inte riktigt vet vart ...hmmm...

Nåja Totti, kan säga att min Primo hade reagerat som du på lille elliot...han är inte go med valpar och unga hundar TUKTA är rätta ordet i hans mening;)
Kramis igen!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Ofelia

Ofelia

11 oktober 2009 15:09

Skälla det kan jag med, ibland lite för mycket enligt min Matte. Jag tycker du är duktig som hittar figuranterna. Ni verkar haft en härlig semester på Gotland. Jag hoppas att jag också någon gång kan få komma dit.

Kramis

http://www.lagotto-ofelia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cissi

11 oktober 2009 15:52

Så roligt att det går bra med "skällandet" :-)
Visst väl att du var en skall-hund!

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

11 oktober 2009 22:44

Så söt du är med din runda lilla skällande pussmun. Inte illa att få godis i det sammanhanget, det får inte vi.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Stella

Stella

11 oktober 2009 23:12

Haha, precis så ser jag ut när jag vaktar uppfarten här hemma, så fort jag ser någon så skäller och ylar jag för glatta livet!!

Ja du Totti vi är allt lika du och jag, både i färgen och våra egna (inte så Lagottolika) drag, vi är m a o väldigt speciella du och jag!!

Kramar

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Torsten

Torsten

12 oktober 2009 07:30

Hohoho...tycker du ser fin ut som skäll-hund! Önskar att jag fick bli det också....fast jag skäller bara när jag vill va med mina kompisar och inte får det = på kurs och utställning...
Ha en bra vecka, kompis!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

12 oktober 2009 12:17

Hej hej ! Var tvungen att skynda mig in hir när jag läste att du ville ha ett 1-bens stativ! i alla tidningar om foto och även på forum jag varit in i så har det stått att det är bortkastade pengar! du kan ALDRIG få ett1-bens stativ att stå still på det viset, och vid foto tex natt ( eller som mina blommor igår) så måste du kunna släppa taget om kameran vid låååånga sltartider-med självutlösare ( som jag gjorde igår) eller med en fjärrutlösare!!


Ha ha det låter som om du får tips från en "expert" vilket jag ju ABSOLUt inte är, man jag märkte verkligen skillnaden när jag tryckte bort bildstabben och satte på självutlösaren....sen kunde jag stå och klia mig på ryggen medan kameran tog bilden;)

Kramis till er alla!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Erika

Erika

12 oktober 2009 21:28

Hihihi fortsätt så, du gör ett bra hundjobb! ;o)

http://stoltaebbas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lydia - 13 oktober 2022 18:30

   Risungs Lydia Sobria 31/7 2010 - 13/10 2022                                             ...

Av Lydia - 24 december 2021 09:27


   God Jul önskar Lydia med flock    

Av Lydia - 23 mars 2021 21:47

I dag hittade vi de första blåsipporna i "vår" blåsippsbacke, Dessutom såg vi tussilago och ett antal citronfjärilar. + 14 grader och sol. Nu är våren verkligen på G.   Men blåsipporna är mer än en månad senare än förra året. Då var de rekordtid...

Av Lydia - 15 februari 2021 16:32

Jag vet...det är alldeles för länge sedan jag skrev något här. Inspirationen har inte infunnit sig. Men nu vill jag meddela att det är bara bra med oss. I dag har jag och matte tagit en härlig promenad på sjön Öran med bror Rolle och hans matte. Vi...

Av Lydia - 27 mars 2020 15:58

Hej igen! Jag kan glädja er med att min brutna klo läker bra, även om jag måste ha sko på mig när jag går ut.  Vi träffar inte så många andra hundar som jag skulle vilja just nu. Jag misstänker att det beror på den där coronakarantänen det talas ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Väder

Vädret Stockholm

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards